• Lorem ipsum

Hondenriemen.nl dé hondenriemen specialist. In onze webshop bieden wij hondenriemen aan en accessoires voor de hond. Met dit ruime aanbod aan hondenriemen zijn we al jaren een trouwe partner voor zowel particulieren als bedrijven. Voor ieder wat wils.

Hondenriemen.nl

Seasons Retail B.V. is de houder van onze webshop hondenriemen.nl. Het bedrijf uit Groningen heeft verschillende webshops onder één vlag. U herkent ons aan de kwaliteit en het grote assortiment. Omdat we een magazijn in zowel Nederland als Duitsland hebben, kunnen we snel verzenden en hebben we ons assortiment van 4000 artikelen op voorraad. Ons magazijn staan in het mooie Groningen en Bocholt (in Duitsland). Seasons Retail B.V. stemt de voorraad af op de wensen van klanten. Daardoor hoeft u nooit langer te wachten dan nodig en kunt u meteen aan de slag. Over het algemeen krijgt u uw bestelling namelijk binnen één tot twee werkdagen al thuis aan huis geleverd.

Ons team

Dagelijks streven wij ernaar om uw order binnen 1- 2 werkdagen te bezorgen. Dit doen we met een gemotiveerd team. Met onze producten richten we ons als hondenriemen specialist binnen de branche op het leveren van kwaliteitsproducten tegen een concurrerend prijsniveau. We staan als team voor hoogstaande producten, snelle levering, duidelijke productinformatie en contact met de klant.

Uitstekende service

Transparante en persoonlijke service! De service van hondenriemen.nl wordt gekenmerkt door transparantie en een persoonlijk contact met u. Wij nemen de tijd voor uw opmerkingen en vragen over onze producten, evenals dat we niet moeilijk doen bij het retourneren van producten.

1. Hondenriemen en accessoires  voor concurrerende prijzen
2. Een vlotte levertijd (1-2 werkdagen)
3. Transparante en persoonlijke service
4. Een grote kennis van onze producten
5. Verzending via logistieke partners (PostNL & DPD)

Contactinformatie

Vragen mail ons [email protected] dezelfde dag een reactie.