• Lorem ipsum

Betaalgemak met verschillende betaalmethodes. Veilig betalen is een belangrijke zaak wanneer u via het internet aankopen doet. Wij willen onze klanten betrouwbaarheid bieden. Daarom hebben we gekozen voor de payment provider Mollie eerder uitgeroepen tot beste payment provider van Nederland. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen. Bij hondenriemen.nl accepteren we de volgende betaalmethodes:

iDEAL
Een veelgebruikt Nederlands betaalmiddel is iDeal. U kunt met iDeal betalen:

Meer informatie over betalen via iDEAL

Billink (achteraf betalen)
Billink is een bedrijf dat het achteraf betalen mogelijk maakt. Je ontvangt eerst je bestelling, waarna je een acceptgiro thuisgestuurd krijgt van Billink. Handig voor als je voor de eerste keer bij ons bestelt.

Meer informatie over achteraf betalen met Billink

Bancontant/Mister Cash
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om veilig te betalen via. Als u in de winkelwagen kiest voor verzenden naar Belgie, dan wordt deze optie direct getoond als betaaloptie. Voor deze optie rekenen wij geen extra bijdrage.

Meer informatie over Bancontact / Mister Cash

Credit Cards ( Mastercard en Visa) 
Via onze beveiligde betaalomgeving van Mollie kunt u direct online betalen met Visa of Mastercard. Uw gegevens worden optimaal beschermt door het gebruik van de Verified by Visa en Mastercard SecureCode.

Meer informatie over online betalen met Visa

Meer informatie over online betalen met Mastercard

PayPal

Heeft u een PayPal account? Dan kunt u ook bij ons terecht. Met PayPal bent u net als met Creditcard verzekerd. En bij een dispuut zal PayPal het geschil beslechten.

Meer informatie over online betalen met PayPal

Bankoverschrijving

U kunt uw bestelling uiteraard ook vooruitbetalen per bank. Houdt er rekening mee dat de verwerkingstijd van uw betaling 1-3 werkdagen kan omvatten. Bestellingen worden pas in behandeling genomen na ontvangst van uw betaling.